Pròxima activitat
Diumenge, 24 octubre 2021

SERRA D'ALMUDAINA (3a d'Indrets i Llocs)

Preu: Socis/es 9 € - No socis 11 € - Amb vehicle propi soci o federat GRATIS - Amb vehicle propi no soci ni federat 3 €
Dificultat: Mitjana
Distància: 9 km
Durada: 4 h
Hora i lloc i d’eixida: Eixida a les 7,30 h rotonda del Sequier
Inscripcions: Del 11/10/2021 al 23/10/2021
Places disponibles: 15

Inscriure's

Cal portar esmorzar, aigua i calçat adequat. Desplaçament amb bus. La tornada serà a les 15 h. (dinar a casa)

Important: Per a realitzar qualsevol activitat amb el Centre Excursionista Pedreguer (CEP), cal tenir la Llicència Federativa o assegurança d’accidents equivalent. Al formalitzar la inscripció, l'assistent 'no soci' podrà escollir l'opció '+ Segur' en el cas de que no en disponga. En tot cas, l'assistent és responsable de tindre el segur contractat i en vigor, bé siga el que li oferim des de la inscripció o el propi que puga tindre contractat pel seu compte a través d'una assegurança privada, llicència federativa, etc.

Si no tens cobertura d’accidents deuràs escollir la opció 'No soci + Assegurança'. L’assegurança serà individual temporal d’1 dia (3€). (Llei 2/2011, de l’Esport i l’Activitat Física. DOCV 24/03/2011 - BOE 16/04/2011)

Opció soci: Assegurança anual (365 dies) per 11,00 euros. Exclusiva només per als socis i per a qualsevol de les activitats organitzades pel CEP. Cobertura estatal.

Recordeu que d’excursió cal dur sempre: motxilla, cantimplora, bon calçat, impermeable i roba còmoda en funció de l’època, protecció solar: ulleres, barret/gorra, crema.

Màxim 32 places

Camina, estima i gaudeix de les teues muntanyes!

Participant 1

Nom i Cognoms
NIF
E-mail
Telèfon
Data naixement (dd/mm/yyyy)

Sel.lecciona tarifa

Afegir participant