Activitat finalitzada
Diumenge, 26 de novembre 2023

XXII JORNADES D´ECOTURISME 2023. RUTA ETNOBOTÀNICA I D'INTERPRETACIÓ AMBIENTAL PER JESUS POBRE "ELS CORRALS DEL MONTGÓ"


Dificultat: BAIXA
Distància: 8 km
Durada: 3,5
Hora i lloc i d’eixida: 8'00 Rotonda del Sequier. Pedreguer
INSCRIPCIONS TANCADES

 RUTA ETNOBOTÀNICA I D'INTERPRETACIÓ AMBIENTAL PER JESUS POBRE "ELS CORRALS DEL MONTGÓ" . Ruta guiada per Maria Roselló - Endèmica Natura. Desplaçament en bus.

Les inscripcions i pagament es deurà fer en la Casa de Cultura de Pedreguer (persones federades 2€, no federades 3€)

  • Desplaçament en bus a les 8 h des de la rotonda del Sequier
  • Cal portar aigua i calçat adequat.

Important: Per a realitzar qualsevol activitat amb el Centre Excursionista Pedreguer (CEP), cal tenir la Llicència Federativa o assegurança d’accidents equivalent. En formalitzar la inscripció, l'assistent 'no soci' podrà escollir l'opció '+ Assegurança' en el cas que no en disponga. En tot cas, l'assistent és responsable de tindre el segur contractat i en vigor, bé siga el que li oferim des de la inscripció o el propi que puga tindre contractat pel seu compte a través d'una assegurança privada, llicència federativa, etc.

Si no tens cobertura d’accidents hauràs d'escollir l'opció 'No soci + Assegurança'. L’assegurança serà individual temporal d’1 dia (2€). (Llei 2/2011, de l’Esport i l’Activitat Física. DOCV 24/03/2011 - BOE 16/04/2011)

Opció soci: Assegurança anual (365 dies) per 13,00 euros. Exclusiva només per als socis i per a qualsevol de les activitats organitzades pel CEP. Cobertura estatal.

Recordeu que d’excursió cal dur sempre: motxilla, cantimplora, bon calçat, impermeable i roba còmoda en funció de l’època de l'any, protecció solar, ulleres, barret/gorra, crema.

Màxim 55 places

Camina, estima i gaudeix de les teues muntanyes!