Activitat finalitzada
Divendres, 08 d’octubre 2021

Penyagolosa (4a dels 7 cims) 2021


Dificultat: Mitjana-Alta
Hora i lloc i d’eixida: Encontre a la zona d'acampada el Planàs de Vistabella
Inscripcions: Del 23/09/2021 al 06/10/2021
Places disponibles: 15

El pont del 9 d'octubre ens anem d'acampada al Penyagolosa per fer un dels pics dels 7 cims. L'eixida serà el divendres 8. Arribada i muntatge de tendes. El dissabte 9 es farà una excursioneta al Carbo i el diumenge 10 serà la pujada al cim del Penyagolosa.

Cal portar menjar per al cap de setmana, aigua i calçat adequat. Desplaçament amb vehicles propis. A més a més cal portat tot allò que us faja falta per a l'acampada.

Important: Per a realitzar qualsevol activitat amb el Centre Excursionista Pedreguer (CEP), cal tenir la Llicència Federativa o assegurança d’accidents equivalent. Al formalitzar la inscripció, l'assistent 'no soci' podrà escollir l'opció '+ Segur' en el cas de que no en disponga. En tot cas, l'assistent és responsable de tindre el segur contractat i en vigor, bé siga el que li oferim des de la inscripció o el propi que puga tindre contractat pel seu compte a través d'una assegurança privada, llicència federativa, etc.

Si no tens cobertura d’accidents deuràs escollir la opció 'No soci + Assegurança'. L’assegurança serà individual temporal d’1 dia (3€). (Llei 2/2011, de l’Esport i l’Activitat Física. DOCV 24/03/2011 - BOE 16/04/2011)

Opció soci: Assegurança anual (365 dies) per 11,00 euros. Exclusiva només per als socis i per a qualsevol de les activitats organitzades pel CEP. Cobertura estatal.

Recordeu que d’excursió cal dur sempre: motxilla, cantimplora, bon calçat, impermeable i roba còmoda en funció de l’època, protecció solar: ulleres, barret/gorra, crema.

Màxim 30 places

Camina, estima i gaudeix de les teues muntanyes!