Activitat finalitzada
Diumenge, 06 de març 2022

Molinets , Matoses i Forat de Pedreguer (2a de Senderisme i Femenisme) AJORNADA PER PLUJA 2022


Dificultat: Baixa
Distància: 4 Km
Durada: 3 h
Hora i lloc i d’eixida: Eixida a les 9 h des de La Glorieta
Inscripcions: Del 21/02/2022 al 05/03/2022
Places disponibles: NO HI HAN PLACES DISPONBILES EN LÍNIA

PER POSSIBLES PLUGES ES SUSPEN L'EXCURSIÓ DEL DIUMENGE 6 DE MARÇ. JA AVISAREM NOVA DATA.

 

Ja tenim ací la 2a de Senderisme i el Feminisme. Aquesta segona excursió està dirigida per Paquibel Server com a dona poeta. Vine i disfruta de la muntanya. Aquesta activitat va dirigida a tot tipus de persones. Amima't !!!

Cal portar esmorzar, aigua i calçat adequat.  

Important: Per a realitzar qualsevol activitat amb el Centre Excursionista Pedreguer (CEP), cal tenir la Llicència Federativa o assegurança d’accidents equivalent. Al formalitzar la inscripció, l'assistent 'no soci' podrà escollir l'opció '+ Segur' en el cas de que no en disponga. En tot cas, l'assistent és responsable de tindre el segur contractat i en vigor, bé siga el que li oferim des de la inscripció o el propi que puga tindre contractat pel seu compte a través d'una assegurança privada, llicència federativa, etc.

Si no tens cobertura d’accidents deuràs escollir la opció 'No soci + Assegurança'. L’assegurança serà individual temporal d’1 dia (3€). (Llei 2/2011, de l’Esport i l’Activitat Física. DOCV 24/03/2011 - BOE 16/04/2011)

Opció soci: Assegurança anual (365 dies) per 13,00 euros. Exclusiva només per als socis i per a qualsevol de les activitats organitzades pel CEP. Cobertura estatal.

Recordeu que d’excursió cal dur sempre: motxilla, cantimplora, bon calçat, impermeable i roba còmoda en funció de l’època, protecció solar: ulleres, barret/gorra, crema.

Màxim 45 places

Camina, estima i gaudeix de les teues muntanyes!