Activitat finalitzada
Diumenge, 09 de gener 2022

CAMI DE LA SOLANA-PIC DEL CAO(725 m.)-TOSSAL DE NAVARRO(TERMES DE BENISSA I LLIBER)


Dificultat: Mitjana
Distància: 8,5 KM.
Durada: 4
Hora i lloc i d’eixida: Eixida a les 8 h Glorieta de Pedreguer.Encontre carretera de Pinos. Km del 25 al 26. Inici cami de la solana a la mà dreta de la carretera. Senyalitzacio vertical de basses contra
Inscripcions: Del 07/01/2022 al 08/01/2022
Places disponibles: 14

Cal portar esmorzar, aigua i calçat adequat.  Eixida a les 8 h de la Glorieta de la Creu en Pedreguer. Encontre carretera de Pinos. Km del 25 al 26. Inici cami de la solana  a la mà dreta de la carretera. Senyalitzacio vertical de basses contra incendi i caseta-panel de madera.

Important: Per a realitzar qualsevol activitat amb el Centre Excursionista Pedreguer (CEP), cal tenir la Llicència Federativa o assegurança d’accidents equivalent. Al formalitzar la inscripció, l'assistent 'no soci' podrà escollir l'opció '+ Segur' en el cas de que no en disponga. En tot cas, l'assistent és responsable de tindre el segur contractat i en vigor, bé siga el que li oferim des de la inscripció o el propi que puga tindre contractat pel seu compte a través d'una assegurança privada, llicència federativa, etc.

Si no tens cobertura d’accidents deuràs escollir la opció 'No soci + Assegurança'. L’assegurança serà individual temporal d’1 dia (3€). (Llei 2/2011, de l’Esport i l’Activitat Física. DOCV 24/03/2011 - BOE 16/04/2011)

Opció soci: Assegurança anual (365 dies) per 13,00 euros. Exclusiva només per als socis i per a qualsevol de les activitats organitzades pel CEP. Cobertura estatal.

Recordeu que d’excursió cal dur sempre: motxilla, cantimplora, bon calçat, impermeable i roba còmoda en funció de l’època, protecció solar: ulleres, barret/gorra, crema.

Màxim 30 places

Camina, estima i gaudeix de les teues muntanyes!