Activitat finalitzada
Diumenge, 30 d’octubre 2022

Barranc de l'Infern (7a dels 7 Barrancs) 30-10-2022 ( ANUL·LADA)


Dificultat: Mitjana/Alta
Distància: 11km
Durada: 5h i 30min
Hora i lloc i d’eixida: Eixida 8:00h des de la Glorieta de la Creu
Inscripcions: Del 17/10/2022 al 29/10/2022
Places disponibles: 30

‼️7a Ruta Barrancs‼️ -Barranc de l'Infern (programada per al 30 octubre) 
Queda anul·lada degut a la coincidència de l'excursió amb una batuda de porcs senglars a la mateixa zona, anul·lem la ruta que per falta de calendari no podrem fer aquest any i de segur que per al 2023 intentem fer-la. Per tant, el Repte 7 Barrancs es quedarà solament amb 6. Aneu preparant les fotografies dels barrancs de l'Heura, de les Cadiretes, el Barranc del Calvo, el Barranc de Malafí, Barranc del Galitero i Barranc de la Palla i les envieu al correu del centre info@cep-pedreguer.org amb data màxima 25 de novembre. Salut i disculpeu les molèsties

Cal portar esmorzar, aigua i calçat adequat.  Eixida a les 8 h des de la Glorieta de la Creu a Pedreguer o 8:30h des del pàrquing de Fleix. 

Atenció: La tarifa inclou 2€ per combustible. Aquest import es repartirà a parts iguals entre els cotxes que participen.

Important: Per a realitzar qualsevol activitat amb el Centre Excursionista Pedreguer (CEP), cal tenir la Llicència Federativa o assegurança d’accidents equivalent. Al formalitzar la inscripció, l'assistent 'no soci' podrà escollir l'opció '+ Assegurança' en el cas de que no en disponga. En tot cas, l'assistent és responsable de tindre el segur contractat i en vigor, bé siga el que li oferim des de la inscripció o el propi que puga tindre contractat pel seu compte a través d'una assegurança privada, llicència federativa, etc.

Si no tens cobertura d’accidents deuràs escollir la opció 'No soci + Assegurança'. L’assegurança serà individual temporal d’1 dia (3€). (Llei 2/2011, de l’Esport i l’Activitat Física. DOCV 24/03/2011 - BOE 16/04/2011)

Opció soci: Assegurança anual (365 dies) per 13,00 euros. Exclusiva només per als socis i per a qualsevol de les activitats organitzades pel CEP. Cobertura estatal.

Recordeu que d’excursió cal dur sempre: motxilla, cantimplora, bon calçat, impermeable i roba còmoda en funció de l’època, protecció solar: ulleres, barret/gorra, crema.

Màxim 30 places

Camina, estima i gaudeix de les teues muntanyes!