Activitat finalitzada
Diumenge, 10 d’abril 2022

Barranc de la Palla (4a dels 7 barrancs) 2022


Dificultat: Alta
Distància: 11 km ( 680m desnivell)
Durada: 7 h
Hora i lloc i d’eixida: Eixida a les 7:30 h Glorieta de Pedreguer. Cementeri de Tormos a les 8 h
Inscripcions: Del 31/03/2022 al 09/04/2022
Places disponibles: 22

Cal portar esmorzar, aigua i calçat adequat.  Eixida a les 7:30 h de la Glorieta de la Creu en Pedreguer. Cementeri de Tormos a les 8 h. Es recomana portar alguna cosa per a dinar ja que pot allargar-se l'excursió.

Atenció: La tarifa inclou 2€ per combustible. Aquest import es repartirà a parts iguals entre els cotxes que participen.

              Aquesta excursió va ser aplaçada en el seu dia. Per lo qual cosa cal tornar a fer la inscripció per aquesta nova data.

Important: Per a realitzar qualsevol activitat amb el Centre Excursionista Pedreguer (CEP), cal tenir la Llicència Federativa o assegurança d’accidents equivalent. Al formalitzar la inscripció, l'assistent 'no soci' podrà escollir l'opció '+ Segur' en el cas de que no en disponga. En tot cas, l'assistent és responsable de tindre el segur contractat i en vigor, bé siga el que li oferim des de la inscripció o el propi que puga tindre contractat pel seu compte a través d'una assegurança privada, llicència federativa, etc.

Si no tens cobertura d’accidents deuràs escollir la opció 'No soci + Assegurança'. L’assegurança serà individual temporal d’1 dia (3€). (Llei 2/2011, de l’Esport i l’Activitat Física. DOCV 24/03/2011 - BOE 16/04/2011)

Opció soci: Assegurança anual (365 dies) per 13,00 euros. Exclusiva només per als socis i per a qualsevol de les activitats organitzades pel CEP. Cobertura estatal.

Recordeu que d’excursió cal dur sempre: motxilla, cantimplora, bon calçat, impermeable i roba còmoda en funció de l’època, protecció solar: ulleres, barret/gorra, crema.

Màxim 30 places

Camina, estima i gaudeix de les teues muntanyes!