Activitat finalitzada
Diumenge, 02 d’octubre 2022

Cova de les Miqueles (3a de Senderisme i Feminisme) 2022


Dificultat: Baixa
Distància: 6 Km
Durada: 4h i 30min
Hora i lloc i d’eixida: Eixida a les 8:30h des de la Glorieta de la Creu de Pedreguer
Inscripcions: Del 19/09/2022 al 02/10/2022
Places disponibles: 4

3a Excursió de Senderisme i Feminisme. Aquesta tercera excursió està dirigida per Maria Roselló com a intèrpret ambiental (Endèmica Natura). Vine i gaudeix de la muntanya. L'activitat va dirigida a tot tipus de persones. Amima't !!!

Cal portar esmorzar, aigua i calçat adequat.  

Important: Per a realitzar qualsevol activitat amb el Centre Excursionista Pedreguer (CEP), cal tenir la Llicència Federativa o assegurança d’accidents equivalent. Al formalitzar la inscripció, l'assistent 'no soci' podrà escollir l'opció '+ Segur' en el cas que no en disponga. En tot cas, l'assistent és responsable de tindre el segur contractat i en vigor, bé siga el que li oferim des de la inscripció o el propi que puga tindre contractat pel seu compte a través d'una assegurança privada, llicència federativa, etc.

Si no tens cobertura d’accidents hauràs d'escollir l'opció 'No soci + Assegurança'. L’assegurança serà individual temporal d’1 dia (3€). (Llei 2/2011, de l’Esport i l’Activitat Física. DOCV 24/03/2011 - BOE 16/04/2011)

Opció soci: Assegurança anual (365 dies) per 13,00 euros. Exclusiva només per als socis i per a qualsevol de les activitats organitzades pel CEP. Cobertura estatal.

Recordeu que d’excursió cal dur sempre: motxilla, cantimplora, bon calçat, impermeable i roba còmoda, en funció de l’època, protecció solar: ulleres, barret/gorra, crema.

Màxim 50 places

Camina, estima i gaudeix de les teues muntanyes!