Pròxima activitat
Diumenge, 23 gener 2022

SORTEIG 7 BARRANCS

Preu: Socis/es 7 € - No socis/es 15 €
Dificultat: Mitjana-Alta
Inscripcions: Del 12/01/2022 al 28/02/2022
Places disponibles: 16

Inscriure's

Un any més el CEP et convida a participar en un SORTEIG. Volem animar-te a descobrir 7 Barrancs de la comarca que són un tresor que deguem conèixer per conservar. Pots fer el repte per lliure, però si no tens amb qui anar, pots vindre amb nosaltres a les dates que tenim programades.

Què cal fer per a participar?

  1. Recorre cadascun dels set barrancs que et proposem: Barranc de l'Infern, Barranc de les Cadiretes i del Cau, Barranc de l'Heura, Barranc de Malafí, Barranc del Galitero, Barranc de la Palla i el Barranc del Calvo.
  2. Fes una fotografia individual a cadascun dels barrancs on aparegues amb un paper amb el nom del barranc i el dia que l'has fet.
  3. Inscriu-te a l'activitat de l’12 de gener al 28 de febrer. Les fotografies les podràs presentar per email a info@cep-pedreguer.org indicant-nos nom complet i telèfon de contacte fins al 30 de novembre del 2022.
  4. El 18 de desembre anunciarem la persona guanyadora del sorteig d'una nit amb pensió completa per a 2 persones al Mas de Roncales (Vilafermosa del Riu).
  5. Totes les persones inscrites rebran un detall.
  6. Recomanacions: com en totes les activitats que organitza el centre, cal anar ben equipat a la muntanya, a més amés, cal tenir en regla l'assegurança, bé siga federat o assegurança del centre. No es pot fer cap activitat sense assegurança, teni-ho en compte.

Participant 1

Nom i Cognoms
NIF
E-mail
Telèfon
Data naixement (dd/mm/yyyy)

Sel.lecciona tarifa

Afegir participant